Jubilerend Elstermannenkoor bereidt zich voor op \tweede helft'

Algemeen

ELST - Na een korte vakantie gaat het koor zich voorbereiden op de viering van het tweede gedeelte van zijn vijftigjarig jubileum.

De eerste helft is afgesloten met een mooi midzomermatinee op het dorpsplein in Elst. Daarnaast was de medewerking aan de 4daagse kerkdienst zeer succesvol. Met name ook de medewerking van het Wereldvrouwenkoor kreeg deze dienst met zo’n duizend bezoekers uit vele landen het beoogde internationale karakter. Het was dan ook niet verwonderlijk dat het koor vele complimenten in ontvangst mocht nemen.

"We gaan ons richten op de jubileumuitvoering '50 jaar Elster Mannenkoor The Story'. Speciaal hiervoor is een stuk geschreven dat de geschiedenis van het koor in woord en gezang weergeeft. Het stuk kwam tot stand in nauwe samenwerking met Theater De Plaats uit Arnhem. Professionele acteurs voeren dit samen met het koor uit. Het belooft op 22 en 23 september een geweldig optreden te worden.

Ook kijken we al vooruit naar het adventsconcert op 8 en 9 december. Hieraan wordt medewerking verleent door Carla Maffioletti. Zij was één van de drie sopranen van het orkest van André Rieu. Omtrent deze optredens wordt u te zijner tijd nader geïnformeerd. Voor de optredens op 22 en 23 september zijn reeds kaarten te reserveren door overmaking van 12,50 euro, per kaart naar rekeningnummer NL82RABO0316889431, tnv Elstermannenkoor, onder vermelding van Jubileumconcert. Als u dit leest denkt u wellicht wat doet dit koor veel aan optredens. Proberen! Wij beginnen maandag 20 augustus om 19.45 uur onze repetitie in zalencentrum Onder de Toren in Elst."

Uitgelicht

Digitale krant