Zomerfestival bij zorgcentrum Elim

Algemeen

OCHTEN - Op zaterdag 23 juni van 10 tot 16 uur organiseert zorgcentrum Elim in Ochten een zomerfestival. De opbrengst komt ten goede aan de bewoners van het zorgcentrum.

Tijdens het zomerfestival staat het zorgcentrum aan de Bartus van de Walstraat in het teken van sprookjes; er lopen meerdere sprookjesfiguren rond. Ook kunnen aanwezigen bij de diverse kramen lekkernijen, zoals een suikerspin of ijs, kleding, sieraden of zelfgemaakte artikelen kopen. Verder is er om 14.00 uur een grote loterij en kunnen kinderen zichzelf laten schminken en op de foto. Het Tiels smart- en levensliederenkoor Fruitig Geflip(t) is aanwezig om verschillende liederen uit hun gemoderniseerde repertoire te zingen.

De opbrengst wordt besteed aan een gezellige en geheel verzorgde dag weg in september voor de bewoners van het zorgcentrum en hun familie. De organisatie van het zomerfestival bedenkt hiervoor nog een passende activiteit.

Gezocht: loterijprijzen. Heb je nog leuke spullen staan die je kwijt wilt en die de organisatie kan gebruiken voor de prijzen bij de loterij? Je kunt ze tot donderdag 21 juni inleveren bij Elim, Bartus van de Walstraat 2 in Ochten.

Meer informatie via team Welzijn en Gastvrijheid van Elim via wgelim@stzdb.nl of telefonisch via (0344) 699 533.

Elim is onderdeel van Zorgcentra De Betuwe. Al meer dan 50 jaar bieden wij ouderenzorg in het Rivierengebied. Onze wortels liggen in de lokale woon-zorgcentra en de laatste jaren hebben we ons doorontwikkeld tot een eigentijdse en tikkeltje eigenwijze (thuis)zorg- en welzijnsorganisatie voor senioren in de regio.

Uitgelicht

Digitale krant