Bingo in De Verbinding

Algemeen

ZETTEN - Op donderdagavond 21 juni is er in het ontmoetingscentrum De Verbinding aan de Stationsstraat 1 in Zetten weer een gezellige bingo. Dit is de laatste bingo voor de vakantie.

De eerstvolgende bingo na de vakantie is op maandag 3 september.De bingo begint om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur staan de deuren open.Op deze avond speelt men 2 x 3 ronden. Bij elke ronde is er 3 x kans op een prijs. Op de bingotafel staat een groot aantal prijzen verdeelt in twee groepen waaruit u zelf een keuze kunt. Categorie 1 is voor de 3e en 2e prijs en catrgorie 2 is voor de 1e prijs. Deze prijsjes bestaan uit huishoudelijke artikelen, lekkernijen en leuke hebbedingetjes.

De entree is op deze avond voor abonnementhouders 3,50 euro en voor niet-abonnementhouders 5,00 euro. Dit is inclusief de bingokaart en 1 kopje koffie. Koopt u 2 kaarten betaalt u voor de tweede kaart 1,00 euro minder. Heeft u zin in een leuke avond in een prettige sfeer kom dan gezellig naar het ontmoetingscentrum De Verbinding. Voor vragen of info kunt u bellen naar onze gastvrouw / gastheer op maandag dinsdag donderdag en vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur op telefoonnummer 0488 453187.

Uitgelicht

Digitale krant