De vrije inloopdag (foto: Scouting Zetten)
De vrije inloopdag (foto: Scouting Zetten) Foto: Scouting Zetten

Vrije inloopdag van Scouting Zetten goed bezocht

Algemeen

ZETTEN - Zaterdag 9 juni was het zo ver: de vrije inloopdag van Scouting Zetten. De vrijwilligers waren al vroeg in de weer om alles klaar te zetten. Na een spetterende openingsspeech gingen de leden, vrijwilligers en geïnteresseerden op de diverse activiteiten af. Er was veel te doen.

Een 8-delige stormbaan met onder andere een evenwichtsbalk, klimrek en slootje over. Ook was er een slingerbal en een muziekworkshop waar je allerlei slag- en blaasinstrumenten kon uitproberen. De zoetekauw kwam ook aan bod met marshmallows bij het kampvuur, suikerspinnen in diverse smaken, snoepjes en limonade. Vanwege de warmte was er een speciale plek ingericht voor watergeweld. En als klap op de vuurpijl kon je een ‘echte’ tatoeage laten zetten die met een beetje water miraculeus weer verdween. Een supergeslaagde dag!

Wist je dat Scouting niet ophoudt als je 24 jaar of ouder bent en dat Scouting een eigen opleiding (de academy) heeft? Er zijn tal van mogelijkheden en vakgebieden waarin de vrijwilligers zichzelf op een plezierige, gezellige en ontspannen manier kunnen ontwikkelen. Ben jij die vrijwilliger? Kom kijken en laat je uitdagen! En het is nog leuk ook!

Uitgelicht

Digitale krant