Randwijk laat zich zien Van limousine tot Hongaarse soepketel

Algemeen

RANDWIJK – Op zaterdag 16 juni laat ondernemend Randwijk zich zien. Zowel in als rond Randwijks Hof presenteren ambachtslieden, dienstverleners en actievelingen uit het dorp hun producten en kunsten. Deelname als ook bezoek aan Rondje Randwijk is gratis, terwijl er die dag een schat aan ervaringen is te beleven.

Er gebeurt in Randwijk veel meer dan je zou denken! Zo kun je je vanuit het dorp met een luxe, levensgrote limousine laten vervoeren naar bijvoorbeeld een sushirestaurant. Op echt vuur wordt buiten tijdens Rondje Randwijk Hongaarse soep gekookt. Je kunt je voeten laten masseren, genieten van de peuter- en kleuterdansgroep Pirouette, of aanschuiven bij een workshop Damestasjeslezen. De live band FunFact zorgt voor een geweldige sfeer en er zijn heerlijke hapjes.

Maak tijdens Rondje Randwijk kennis met een coach voor meer zelfvertrouwen, een webdesigner, de boerenhofstede Het Klaphek, de natuursteenrestaurateur uit het witte kerkje, kapper Corin, de duikschool, curiosawinkel Salon Het Winkeltje, de Ehbo-vereniging, de bakker van Randwijks Hof en nog heel veel andere activiteiten. Randwijk bruist! Rondje Randwijk is op 16 juni van 13.00 tot 17.00 uur, Randwijks Hof, Bredeweg 9 in Randwijk.

Meedoen als kraamhouder? Meer informatie? Neem contact op via rondjerandwijk@gmail.com Kaarten voor gratis entree zijn te krijgen bij de deelnemers die je herkent aan het affiche voor de ramen. Houd de facebookpagina rond-je-randwijk in de gaten voor nieuws.

Uitgelicht

Digitale krant