Twee uurtjes tijd en vele contacten rijker Rode Kruis zoekt collectanten

Algemeen

BETUWE - Van 24 tot en met 30 juni is de collecteweek van het Rode Kruis. Vooral in Andelst, Elst, Driel, Herveld, Heteren, Oosterhout, Randwijk en Zetten kan de Rode Kruis afdeling Lingewaard-Overbetuwe extra hulp goed gebruiken.

"Heb je twee of drie uurtjes de tijd? En vind je het leuk om gezellig met je buurtgenoten bij te praten? Meld je dan aan als collectant. Je helpt dan direct een plaatselijk project te ondersteunen. De opbrengst van de collecte gaat dit jaar naar de verzorging van ehbo-lessen voor leerlingen op basisscholen in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Mede dankzij jouw inzet kunnen basisschoolleerlingen uit jouw buurt leren om eerste hulp te bieden op de momenten daar waar het hardste nodig is.

Om dit doel te realiseren is je deelname als collectant een enorme steun voor het Rode Kruis. Het is twee tot drie uurtjes werk en vaak is het mogelijk om in je eigen buurt en omgeving te collecteren. Dit bepaal je in overleg met de collecte coördinator van jouw wijk.

Voor aanmeldingen kun je contact opnemen met Rick Bouwman via telefoonnummer 06 20594243 en per e-mail rbouwman@rodekruis.nl. Meer informatie staat ook op www.rodekruis.nl/lingewaard-overbetuwe en op de Facebookpagina van Rode Kruis Lingewaard-Overbetuwe.

Uitgelicht

Digitale krant