Zonodig ging zelfs de rolstoel mee (foto: De Zonnebloem Elst)
Zonodig ging zelfs de rolstoel mee (foto: De Zonnebloem Elst) Foto: De Zonnebloem Elst

Geslaagd dagje 'Hollands Venetië met Zonnebloem Elst

Algemeen

ELST - Op 14 mei vond het jaarlijks dagje uit van De Zonnebloem afdeling Elst plaats.

"Meer dan veertig van onze gasten stapten –begeleid door vrijwilligers- in de rolstoelgeschikte bus van Betuwe Express om via een aantrekkelijke route naar Giethoorn te rijden, waar eenieder aan tafel schoof voor een prima verzorgde koffietafel. Na de lunch kon worden ingescheept voor een rondvaart van meer dan een uur door het mooie Giethoorn en dito omgeving.

Terug bij de aanlegsteiger werd iedereen opgewacht met koffie en gebak, waarna alweer afscheid van Giethoorn moest worden genomen en de terugreis naar Elst werd ingezet. Zowel de Zonnebloem afdeling Elst als onze gasten kunnen terugzien op een zeer geslaagde en zonovergoten dagje Giethoorn."

Afdeling Elst

Onze afdeling Elst kent meer dan 35 vrijwilligers die door bezoekwerk het contact met onze deelnemers onderhouden om zo hun verbinding met de buitenwereld in stand te houden. Meerdere keren per jaar worden er leuke activiteiten voor onze gasten georganiseerd. Lijkt het u leuk om (bijvoorbeeld) een keer per week een van onze deelnemers te bezoeken? Gewoon voor een praatje, een kopje koffie, een spelletje, een korte wandeling of een bezoekje aan de wekelijkse markt? Of mee te helpen bij onze activiteiten? U bent meer dan welkom! Wilt u ook gast van De Zonnebloem afdeling Elst worden? Neem ook dan contact op met Lidy (0481 373504) of Emmy (0481 375228).

Uitgelicht

Digitale krant