De ZVO-ploeg in Groenlo (foto: J. van Veenendaal)
De ZVO-ploeg in Groenlo (foto: J. van Veenendaal) Foto: J. van Veenendaal

ZVO in vijfde zeskamp

Algemeen

ELST - De zwemmers van de Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) verbeterden tijdens de vijfde wedstrijd in het kader van de zeskamp 35 persoonlijke records en werden viermaal eerste.

Op de 200m wisselslag verbeterden Iris de Meij, Ties van het Erve en Stephan Willemse hun persoonlijk record. Op de 50m schoolslag zwommen Sanne Teunissen, Nour Habib, Luc McCarthy, Nathan van Assen, Diede Hof, Berber McCarthy en Isis Lamers naar een nieuwe beste tijd. Nataly Dulos werd eerste en Ilvy Honders startte voor het eerst. Enna Lamers werd eerste op de 50m rugslag. Nataly Dulos, Iris de Meij, Ties van het Erve en Stephan Willemse verbeterden hun bestaande tijd. Berber McCarthy, Diede Hof en Isis Lamers debuteerden.

Sarah Meande en Roos Stoteler debuteerden op de 50m vlinderslag. Finn Foekens werd eerste. Kim van Veenendaal, Odo McCarthy en Mats van der Rijst stelden hier hun persoonlijk record scherper. Op de 50m vrije slag zwommen Anouk van Beugen, Vera Scholten, Annique van het Erve en Ymke van het Erve sneller dan voorheen.

Op de 100m schoolslag werd Enna Lamers eerste. Sneller dan voorheen zwommen Kim van Veenendaal en Juliƫt Matser. Sarah Meande en Elke van Dorst debuteerden op de 100m vrije slag. Persoonlijke verbeteringen behaalden Iris de Meij, Sven Beemer, Ilvy Honders, Luc McCarthy, Ties van het Erve, Stephan Willemse, Odo McCarthy, Mats van der Rijst en Gyan Spaan. Nour Habib en Nathan van Assen debuteerden. Luc McCarthy werd nog eerste. De 100m wisselslag gaf een debuut van Anouk van Beugen en Vera Scholten. Annique van het Erve, Ymke van het Erve en Rosalie van Hulst verbeterden hun beste tijd.

Uitgelicht

Digitale krant