Jubileumuitvoering sportvereniging Olympia
Jubileumuitvoering sportvereniging Olympia Foto: sv olympia

Geslaagde jubileumuitvoering van Olympia

Algemeen

OCHTEN - Op 7 april heeft de bewegingsportafdeling van sportvereniging Olympia Ochten met een spetterende jubileumuitvoering het 75-jarig bestaan van de vereniging gevierd. Het thema van deze zinderende uitvoering was 'Met Olympia in de Tijdmachine'.


Zowel de middag als de avondvoorstelling begonnen na de opening met een fantastisch gast optreden. Daarna ging Olympia echt terug in de tijd met een optreden van onder andere de Kleine Hippies, Pipo de Clown, Disco Fever, Pippi langkous, en nog veel meer. De selectiedames gingen zelfs terug naar 1943. Ook was er tijdens de avondvoorstelling een optreden van oud-selectieleden en de oude springgroep. Het was bewonderenswaardig wat deze oud-leden nog kunnen, maar vooral ook durven. Een aantal van deze oud selectieleden was al tussen de 10 en 25 jaar geleden gestopt met turnen. Ook de oud-springroep liet zich weer zien van hun beste kant zien, waaronder het optreden in clownsoutfit. Voor deze groepen voelde het optreden bij hun oude club als thuiskomen of als een warm bad.

Beide voorstellingen werden afgesloten met een uitbundige groepsdans, waaraan alle leden, leiding, organisatie en de mensen uit het publiek meededen. Het was weer een supergezellige maar bovenal een hele sportieve dag. De organisatie en de leden kijken terug op een zeer geslaagde uitvoering. In het kader van het 75-jarig jubileum worden er nog talrijke evenementen georganiseerd. Houdt hiervoor ode website www.olympiaochten.nl en de Facebookpagina in de gaten.

Uitgelicht

Digitale krant