Afbeelding

Traditioneel Oranjeconcert shantykoor Alle Hens

Algemeen

DRIEL - Op donderdagavond 26 april houdt shantykoor Alle Hens uit Driel zijn traditionele Oranjeconcert in de Rooms Katholieke kerk aan de Kerkstraat.

Waar het koor in voorgaande jaren de avond deelde met een muzikale partner, daar heeft zij er dit jaar voor gekozen om de avond met geheel eigen repertoire te vullen. Onder de bezielende leiding van kapitein en dirigent Joep van Kempen wil het koor het publiek deze avond meevoeren langs rivieren, over oceanen en zelfs kennis laten maken met de sfeer in soms obscure havenkroegen.

Nederlandse, Engelse en Duitse shanty's zullen worden afgewisseld door zeemansliederen waarbij het aanwezige publiek regelmatig alle gelegenheid zal krijgen om met het koor mee te zingen. Walter Hulshorst (accordeon), Ed Habets (accordeon en viool) Jan Coenders (banjo en gitaar) en Jan Stap op cajon staan weer garant voor de muzikale ondersteuning.

Het belooft een waar spektakel te worden waar u zeker bij aanwezig zou moeten zijn. En zeker voor mannen, die diep in hun hart ook wel graag in zo'n shantykoor zouden willen zingen, is dit een unieke gelegenheid om kennis te maken met Alle Hens. Het programma begint om 19.30 uur en de zaal is vanaf 19.00 uur open. De toegang is zoals gebruikelijk gratis, al wordt na afloop op geheel vrijwillige basis om een bijdrage gevraagd.

Uitgelicht

Digitale krant