Rossana, Jenna en Marin met hun medailles en teamgenoot Anna (foto: M. van Tuil)
Rossana, Jenna en Marin met hun medailles en teamgenoot Anna (foto: M. van Tuil) Foto: M. van Tuil

Erepodium vol ILO-turnsters

Algemeen

LIENDEN - Op zaterdag 10 maart hebben acht turnsters van ILO meegedaan aan de tweede plaatsingswedstrijd verplichte oefenstof D2 in Kesteren.

In wedstrijd 1 was het de beurt aan Maartje de Leeuw, Esmée van Ledden (Instap), Salma el Bakkali en Isa van den Brink (pupil 1). Het was een wedstrijd met persoonlijke successen, waar de meiden lieten zien dat ze goed vooruit zijn gegaan. Ook waren er wat pechmomenten, waardoor hier en daar een puntje bleef liggen. Esmée haalde de hoogste score op brug en werd knap 16e. Maartje turnde een heel nette balkoefening en werd 25e. Bij zowel Salma als Isa lukte de koprol op de balk! Zij behaalden uiteindelijk de 21e en 23e plaats.

In wedstrijd 3 turnden Jenna de Groot, Rossana van Elst, Marin Roelofsen en Anna van Verseveld (pupil 2). Ondanks de zenuwen lieten de meiden hele mooie oefeningen zien. Deze werden beloond met hoge scores en zelfs drie medailles! Jenna mocht de gouden medaille in ontvangst nemen met 53,55 punten, Rossana werd knap tweede met 53,350 punten en Marin mocht een bronzen medaille mee naar huis nemen voor haar mooie vijfde plaats. Anna werd 21e met hoge scores op vloer en brug.

Uitgelicht

Digitale krant