Logo gemeentenieuwsonline.nl
De trotse starters van 2017 (foto: Dijkrunners)
De trotse starters van 2017 (foto: Dijkrunners) (Foto: Dijkrunners)

Start 13-weekse hardloopcursus bij De Dijkrunners in Dodewaard

DODEWAARD - Vanaf maandag 26 maart start hardloopvereniging De Dijkrunners in Dodewaard met een 13-weekse hardloopcursus voor beginners. Iedere maandag en woensdag van 18.30 tot 19.30 uur wordt er getraind onder begeleiding van ervaren trainers. Aanmelden kan tot 24 maart via info@dijkrunners.nl. De inschrijfkosten zijn 35 euro.

Al jaren organiseert hardloopvereniging de Dijkrunners deze succesvolle 13-weekse cursus. De cursus is interessant voor beginnende lopers maar ook voor lopers die er alweer een tijdje uit zijn en opnieuw willen beginnen. Doel is om na 13 weken 30 minuten aaneengesloten te kunnen hardlopen. Dit wordt bereikt onder begeleiding van ervaren gediplomeerde trainers, door te werken aan conditie en looptechniek.

De training vindt plaats maandag en woensdagavonden (behalve tweede paasdag en tweede pinksterdag) op de 400 meter hardloopbaan bij de Dodewaardse IJsclub aan de Bonegraafseweg 22. De cursus is geschikt voor de leeftijd vanaf veertien jaar. Bij eventuele gezondheidsklachten is het verstandig eerst de huisarts te raadplegen. Na afloop van de cursus is het mogelijk om door te stromen naar één van de vaste groepen van de vereniging.

De kosten voor deze hardloopcursus zijn 35 euro inclusief een kopje koffie of thee na afloop van de training. Aanmelden kan tot 24 maart door een email te sturen met vermelding van naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer naar info@dijkrunners.nl. Meer informatie staat op www.dijkrunners.nl of en op Facebook.

Meer berichten