Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Mark Rooijakkers)
(foto: Mark Rooijakkers)

Zeer geslaagde tweede Open Rockmiddag in Herveld

HERVELD - Zondagmiddag 18 februari werd er in Herveld voor de tweede keer gerockt op zondag. Na de eerste editie (op zondag 22 oktober) stond iedereen te popelen om weer samen muziek te maken. En dat was te merken!

Vanaf 13.00 uur stroomden de muzikanten én het publiek de grote zaal van De Hoendrik binnen. Deze keer was het iets groter opgezet, zodat nu al de helft van de grote zaal nodig was. Er was zelfs een kleine planning gemaakt zodat iedere band/muzikant podiumtijd kon krijgen. Buiten die planning om was er voldoende ruimte om in wisselende samenstellingen te spelen. Zoals dat hoort bij een Open Rock Evenement.
Het publiek kon genieten van muzikanten die er de eerste keer bij waren, maar er waren ook nieuwe gezichten. Oud en jong speelde samen en wisselden na de optredens contact-gegevens uit.
Dat er behoefte is aan dit soort evenementen is nu echt helemaal duidelijk geworden. Deze Open Rockmiddag wordt dus zeker voor de derde keer georganiseerd. "Een datum hebben we nog niet, maar deze zal ruim op tijd worden gecommuniceerd via kranten/e-mail/facebook enzovoort. Op zaterdagavond 7 april treed de band No Shelter op in De Hoendrik. In het voorprogramma staan artiesten die tijdens de Open Rockmiddag(en) hebben opgetreden. Die avond zullen we ook de datum van de derde Open Rockmiddag bekend maken. Wil je via e-mail op de hoogte worden gehouden over de Open Rockmiddag? Stuur dan even een e-mail naar rooim69@gmail.com en meld je daarmee aan voor de laatste nieuwtjes."

Meer berichten