Afbeelding
Foto: Herbie

Elster Open Podium

Algemeen

ELST - Elke laatste vrijdag van de maand vindt er in het Overbetuwse Elst het Open Podium plaats. Op vrijdag 23 februari krijgen talentvolle zangers, zangeressen, singer-songwriters en bands vanaf 21.00 uur opnieuw de gelegenheid hun kwaliteiten te tonen.

Zoals gebruikelijk fungeert de bijzaal van Ristorante L’Italiano aan de Smidsstraat 1 in het centrum van Elst als locatie voor deze muzikale happening. Wie een instrument bespeelt, of in een band speelt, of zingt is op die vrijdagavond van harte welkom. Vanaf 21.00 uur kunnen deelnemers het aanwezige publiek mogelijk laten verbazen met hun liedjes of met hun optreden. Wie interesse heeft om op deze avond op te treden kan zich vóór vrijdag 23 februari melden bij organisator en initiatiefnemer Tonny Dulos via 06-53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl

Tijdens het Open Podium in februari vindt er naast de uitvoering van aangemelde deelnemers, ook een gastoptreden plaats. Deze keer is bluesman en mondharmonicaspeler Herbie samen met gitarist Willie B. te gast. Herbie is al een kwart eeuw muzikant en hij is geïnspireerd door blueslegenden zoals Louis Jordan, Little Walter en Sonny Terry. Gitarist Willie B., in 2016 winnaar van het DAT–straatmuziekfestival in Alphen aan de Rijn, put zijn inspiratie uit muziek van bluesgiganten als Muddy Waters en Lightnin’ Hopkins. Het tweetal brengt op het Open Podium uiteraard bluesmuziek ten gehore.

Publiek is bij het Open Podium altijd welkom. De entree is zoals gewoonlijk gratis. Info: www.muziekinelst.nl/open-podium.

Uitgelicht

Digitale krant