Kunst- & cultuurdebat in Elst

Algemeen

ELST - In het kader van de komende gemeenteraadsverkiezing in maart verzorgt de werkgroep Kunstcafé Overbetuwe een Kunst&Cultuurdebat in De KiK in Elst op vrijdagavond 23 februari om 20 uur. Iedere inwoner uit de Gemeente Overbetuwe is welkom! Fijn als u ons wilt laten weten of u komt via kunstcafeoverbetuwe@gmail.com.

Wethouder Ron van Hoeven begint de avond met een toelichting op de huidige Kunst-&Cultuurnota, zodat iedere aanwezige helder voor ogen heeft welk beleid er nu ligt, hoe dat tot stand is gekomen en waarom deze keuzes zijn gemaakt. Daarna wordt aan hand van vragen en stellingen met de vertegenwoordigers van de politieke partijen en met het publiek gedebatteerd over hoe het ingezette beleid een vervolg krijgt in de nieuwe gemeenteraad.

Marga te Lintelo (voorzittter Stichting Art Overbetuwe) zit de avond voor. Debatleider is Frans van Daal van Vedecom, een Gelders communicatiebureau, gespecialiseerd in het neerzetten van onafhankelijke gespreksleiding, voorzitterschap, presentatie en interview bij debatten en discussiebijeenkomsten (Vedecom.nl).

Kunstcafé Overbetuwe is er voor kunstenaars en kunstliefhebbers in de Gemeente Overbetuwe en staat voor ontmoeting en inspiratie. De werkgroep Kunstcafé Overbetuwe organiseert excursies, ontmoetingen met kunstenaars, een debat als dit en meer. Op de hoogte blijven? Stuur een e-mail naar kunstcafeoverbetuwe@gmail.com en meld je aan voor de nieuwsberichten.

Uitgelicht

Digitale krant