Informatieavond Zorg In Driel

Algemeen

DRIEL - Werkgroep Zorg In Driel organiseert op donderdag 25 januari een informatieavond. De werkgroep spant zich al enkele jaren in om zorg in Driel te behouden en met ontbrekende schakels uit te breiden.

Op haar verlanglijst staat onder andere het realiseren van dagopvang voor mensen met dementie en andere fysieke beperkingen en woningen mét en zónder zorg. Om de behoefte aan deze en andere vormen van zorg en wonen te onderzoeken is er een vragenlijst rond gegaan in het dorp. De uitslag hiervan wordt tijdens deze informatieavond kort toegelicht. De avond begint strikt om 19:00 met een korte inleiding, gevolgd door de tragicomedie 'Ik wil je niet kwijt' van de theatergroep Nocturne uit Nijmegen. Freek Jansen uit Mariënvelde zal zijn bevlogen uitleg geven over het begrip zorgcoöperatie en wat deze voor ons dorp zou kunnen betekenen, daarna zal de stichting Samen Zorgen de langverwachte sluier oplichten over hun toekomstige zorg initiatieven in Driel, onder ingewijden bekend als het ‘Wiel van Driel’.

Iedereen is welkom in dorpshuis De Oldenburg aan het Hofplein in Driel. Zaal is open vanaf 18.30 uur, kopje koffie staat dan klaar.

Uitgelicht

Digitale krant