(foto: Cindy Veenstra)
(foto: Cindy Veenstra)

Open Podium in het Overbetuwse Elst

Algemeen

ELST - Open Podium 2018 biedt talenten kans zich te presenteren. Nieuw jaar, nieuwe kansen. Ook in de eerste maand van 2018 krijgen talentvolle zangers, zangeressen, singer-songwriters en bands de gelegenheid zich te presenteren tijdens het Open Podium in het Overbetuwse Elst? Die eerste mogelijkheid is op vrijdag 26 januari vanaf 21.00 uur.

Evenals het afgelopen jaar is de bijzaal van Ristorante L’Italiano aan de Smidsstraat 1 in het centrum van Elst de locatie waar deze muzikale activiteit plaatsheeft. Wie een instrument bespeelt of in een band speelt of zingt is op die vrijdagavond van harte welkom. Vanaf 21.00 uur kunnen deelnemers het aanwezige publiek mogelijk laten verbazen met hun liedjes of met hun optreden.
Wie interesse heeft om op deze avond op te treden kan zich vóór vrijdag 26 januari melden bij organisator en initiatiefnemerTonny Dulos via 06 53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl.
Tijdens het eerste Open Podium van 2018 treedt deze keer, naast de aangemelde deelnemers, ook de regionale formatie We-Cover op. De band speelt, zoals de naam al zegt, covers van bekende hits. We-Cover bestaat uit zanger/gitarist Dirk, basgitarist Bartosz, gitarist Riccardo, drummer Bart Jan en zangeres Cindy.Publiek is bij het Open Podium altijd welkom. De entree is zoals gewoonlijk gratis. Info: www.muziekinelst.nl/open-podium. "Wij zijn nog op zoek naar een geluidsvrouw of -man."

Uitgelicht

Digitale krant