Afbeelding
Foto: Kitty Arends

Nieuwjaarsreceptie Zonnebloem

Algemeen

HEMMEN - Op dinsdag 9 januari werd in Dorpshuis De Oude School in Hemmen een nieuwjaarsreceptie georganiseerd door de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk.

Bij het toosten op het nieuwe jaar kondigde de voorzitter Magda Rem af dat met deze bijeenkomst het begin van een traditie is gestart. Na de alcoholvrije champagne volgde koffie met een lekkernij. Daarna werd door verhalenvertelster Olga de Boer het verhaal verteld over het vieren van Oud en Nieuw in Nederland, nu en in het verleden, maar ook in andere delen van de wereld. De gasten luisterden geboeid naar de feiten die werden verteld over het maken van herrie om geesten en narigheid te verjagen en andere wetenswaardigheden.

De Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk bestaat alweer 25 jaar! Dit wordt dit jaar uitbundig gevierd met een aantal bijeenkomsten waaraan een extra jubileum accent wordt gegeven. In maart is er een bijeenkomst met een spreker van de Historische Kring, in mei een muziekmiddag, in juni gaan we kersen eten, in augustus een cabaretmiddag, in oktober samen eten en in december weer een kerstbijeenkomst.

Wil men meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk dan kan men contact opnemen met: Miny Hosmar minyhosmar@gmail.com, 0488 454444 of Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl, 0488 454931.

Uitgelicht

Digitale krant