Winterfestijn Elst begint met Frozen

Algemeen

ELST - In de Dorpsstraat in Elst is begonnen met de opbouw van de schaatsbaan. Het betekent dat de elfde editie van het Winterfestijn Overbetuwe gaat beginnen. Van zaterdag 16 december tot en met zondag 7 januari kan er in het centrum van Elst geschaatst worden.

Het openingsweekeinde staat de laatste jaren in het teken van de komst van Frozen. De kinderen kijken er nu al naar uit. Het openingsfestijn is op zaterdag 16 december van 13.30 tot 17.00 uur. Dans staat dan op het programma en is Frozen aanwezig.

Er staat de komende weken een keur aan evenementen op de rol. Wat te denken van kinderen dansen op het ijs, een voorleesmiddag, kerstbingo, spelletjesmiddag, een knutselmiddag, een clinic kunstschaatsen, smullen van oliebollen, kinderdisco. Er is een optreden van Popkoor Akkoord. Verder op het programma: een pubquiz, een Fout Kerstfeest, Avondje NL, Sensation ICE, nieuwjaarsbingo, carnavalsavond, Back 2 the 90’s, een wijnproeverij.

Het is gezellig op de schaatsbaan maar ook in het Winterfestijncafé. Er is veel werk gemaakt van een programma dat jong en oud aanspreekt. Een overzicht van alle activiteiten staat op www.winterfestijnoverbetuwe.nl.

Uitgelicht

Digitale krant