Afbeelding

Harmonie(use) kerst in Driel

Algemeen

DRIEL - Op zondagmiddag 17 december om 14.30 uur klinken de eerste klanken van het kerstconcert in de RK-kerk van Driel. Het belooft een bijzonder concert te worden. Niet alleen geven drie Drielse koren acte de présence. Dit jaar krijgt het concert een extra dimensie door de medewerking van muziekvereniging Concordia. Het is dus een echte Drielse aangelegenheid op het podium.

De koren Cantorije, Impuls en Enjoy zullen zich ieder afzonderlijk presenteren met een aantal nummers uit hun eigen repertoire. Dat zal niemand verbazen. Wat wel zal verbazen is de samenwerking met Concordia. Alle koren zullen namelijk een nummer zingen onder begeleiding van Concordia. Dat zal voor de bezoekers een welkome afwisseling zijn en voor de koren en Concordia een mooie uitdaging.

Om 16.00 uur hopen alle uitvoerenden de bezoekers in de kerststemming te hebben gebracht en willen dat graag onderstrepen door samen nog een kopje koffie, thee, chocolademelk of glühwein te drinken. Men heeft dan ook nog de mogelijkheid om rond te kijken achter in de kerk, waar kraampjes staan met mooie kerststukjes en kransen. Deze zijn te koop, zodat men tijdens de kerstdagen nog kunt nagenieten.

Toegang tot het concert is gratis, maar men wordt uitgenodigd om na afloop bij te dragen in de onkosten van de organisatie bij de deurcollecte.

Uitgelicht

Digitale krant