Afbeelding

Open deurendagen bij HGD Boerboom deuren in Wijchen

Algemeen

BEMMEL/WIJCHEN - Met de gezellige maar ook koude wintermaanden voor de deur is het misschien wel tijd om de garagedeur te vervangen voor een deur met een goede isolatie en ook veiligheid en het gemak van een aandrijving.

Dit is ook mogelijk op een bestaande sectionaaldeur of kanteldeur. Dan hoeft u niet meer in de kou te staan om de garagedeur te openen en uw deur is ook gelijk inbraakwerend. Tijdens de open deuren dagen bij HGD Boerboom deuren in Wijchen Celciusstraat 13 maakt u kans op leuke prijzen bij aanschaf van een nieuwe deur.

De ontwikkeling staat niet stil bij de garagedeuren, de Hörmann sectionaal garagedeur is nu ook leverbaar in 67 mm dikke geïsoleerde panelen met een uitstekende warmte-isolatie. Deze zijn te verkrijgen in verschillende profileringen en designs.

Een tip voor een origineel cadeau voor de Sinterklaasavond of op een pakje onder de kerstboom, een handzender van Hörmann voor aan de sleutelhanger in zwart of wit Hoogglansoppervlak of in een leuk design kleurtje groen, lila, geel, rood, oranje of Decors in zilver, carbon of donker wortelnotenhout.

De showroom in Bemmel is gesloten in verband met verhuizen naar de Fahrenheitstraat 6 in Elst. "Hier moeten wij nog verbouwen om u alle nieuwe mogelijkheden te laten zien, deze wordt geopend 1 februari 2018. Tot die tijd bent u van harte welkom in onze mooie showroom in Wijchen, Celciusstraat 13. Deze showroom heeft alle garagedeuren en voordeuren om aan u de mogelijkheden te laten zien. Dit doen wij graag onder het genot van een lekker kopje koffie! Vrijdag 24 november van 9.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Tot de open deuren dagen", aldus het team van HGD Boerboom deuren. (www.hgdg.nl www.boerboomdeuren.nl)

Uitgelicht

Digitale krant