Energiebank Arnhem is op zoek naar energiecoaches

Algemeen

BETUWE - Wil jij je horizon verbreden, meewerken aan een duurzame wereld, energie krijgen van energie geven en vrijwillig wanneer het voor jou past?! De Energiebank wil energie als eerste levensbehoefte bereikbaar houden. Dit doen we door huishoudens te helpen bij betaling, bij besparing en hulp bij bewustwording te bieden.

Wat ga je doen? Je bezoekt huishoudens met een minimum inkomen (bijstandsniveau) en helpt hen meer inzicht te verkrijgen in hun energieverbruik, met als doel het energieverbruik structureel te verlagen; je helpt huishoudens, namens de Energiebank Arnhem, met energiebesparende producten; je evalueert met de huishoudens en checkt of het hulptraject goed verloopt.

Wij bieden: een training (één avond) waarbij je alles leert over energieverbruik en hoe daarop te besparen; materiaal en producten om te gebruiken bij het energiecoachtraject; ondersteuning vanuit de Energiebank Arnhem; periodiek overleg met je collega energiecoaches om ervaringen te delen; reiskostenvergoeding behoort tot de mogelijkheid.

Wij vragen: een enthousiaste persoonlijkheid die het gedachtegoed van de Energiebank een warm hart toedraagt; inlevingsvermogen, sociaal, empatisch en goede communicatieve vaardigheden; affiniteit met duurzaamheid en energiebesparing; circa vier uur per maand beschikbaar (vrij in te plannen) om huishoudens te bezoeken.

Ben je enthousiast geworden, stuur dan je reactie naar Marjan Jansen, 06 15028143 of marjan.jansen@energiebanknederland.nl Kijk voor meer info op www.energiebanknederland.nl https://www.energiebanknederland.nl/energiecoach-arnhem.

Uitgelicht

Digitale krant