Afbeelding

Etaleer jouw talent eens bij Open Podium

Algemeen

ELST - Altijd al op een podium willen staan? Ben jij bereid om te laten horen wat jij of jouw band zoal in de mars heeft? Dat kan op vrijdag 27 oktober vanaf 21.00 uur bij het maandelijkse Open Podium in het Overbetuwse Elst.

Vanaf dat tijdstip kunnen deelnemers het aanwezige publiek wellicht laten verbazen met hun liedjes of met hun optreden. De organisatie Muziek In Elst faciliteert de deelnemers daarbij, want de benodigde apparatuur, zoals versterkers en microfoon, is aanwezig.

Ristorante L’Italiano aan de Smidsstraat 1 in het centrum van Elst fungeert maandelijks als locatie waar talenten de gelegenheid krijgen zich te etaleren. Bespeel jij een instrument, speel je met een band of zing jij? Meld je dan aan voor het Open Podium op vrijdag 27 oktober bij Tonny Dulos. Dat kan vóór 27 oktober via 06-53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl

Op deze avond geeft de formatie Stone Edge tijdens het Open Podium een optreden. De band heeft sinds kort twee nieuwe muzikanten binnen de gelederen waardoor Stone Edge nu uit vijf leden bestaat. De afgelopen vijf jaar maakt het gezelschap met veel plezier muziek. Hun repertoire is heel divers, dat varieert van nummers van The Rolling Stones, Dire Straits, Billy Joel tot aan John Mayer. Daarnaast brengt de band ook hun zelf geproduceerde nummers op de bühne ten gehore.

Publiek is bij het Open Podium altijd welkom. De entree is gratis. Meer informatie staat op www.muziekinelst.nl/open-podium.

Uitgelicht

Digitale krant