Afbeelding

Fruitclassic Elst een succes!

Algemeen

ELST - Voor het negende jaar is de Fruitclassic Elst, toerrit voor klassieke auto’s, voornamelijk uit de appel- en perenbuurt van Elst, gehouden. Twaalf equipes verzamelden zich bij De Studio alwaar de bordjes aan de auto’s werden bevestigd en de instructies plus routebeschrijving werden uitgedeeld. Onder het genot van een kopje koffie werden de diverse klassiekers besproken.

Er was een prachtige rit uitgezet door Nicole Wouters van den Oudenweijer die de klassiekers door Gelderse natuurgebieden en over prachtige dijken richting de Achterhoek leidde. Met een onderbreking voor een heerlijke lunch werden de equipes bij de finish in Montferland verwacht, waar in de wijngaard heerlijk in het zonnetje werd nagepraat over hoe mooi Nederland en Gelderland zijn en wat voor een fantastische dag het weer was. Zoals elk jaar werd met spanning gewacht op de prijsuitreiking voor de equipe die de meeste vragen juist had beantwoord. Met trots hebben Lysbert Oosterhof en Joost Verweij, rijdend in een Alpha Romeo Spider de wisselbeker in ontvangst genomen.

De volgende editie, staat gepland voor zondag 2 september 2018. Blijf op de hoogte via facebookpagina: Fruitclassic Elst.

Uitgelicht

Digitale krant