Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vrijetijdsmarkt uitgestrekt, uitgebreid en weer een succes

ELST - Mede dankzij de weergoden is de tweede editie van de Vrijetijdsmarkt Overbetuwe een succes. Deze tweede editie is uitgebreid met een Living Statues Contest. Kine van 11 was de trotse winnares. Jip van 8 was een prachtige horrorbruid die ook niet bang was om te oefenen bij Elistha met Rhönradturnen.

Andere kinderen konden alvast oefenen als standbeeld dankzij een workshop Living Statues. Op het plein kwamen bezoekers daardoor ogen te kort: naast de Living Statues vertoonden de Kasteelruiters uit Hemmen hun kunsten op een rijdend paard in de voltigebak en waren er op het grote podium de hele middag lang optredens te zien. Natuurlijk waren ook de welzijnsorganisaties weer van de partij en konden mensen bij de stand van het Gehandicaptenplatform een rondje rolstoelrijden. Op het Werenfriedplein was een klein foodcourt waar bezoekers even konden uitpuffen en genieten van het mooie weer onder het genot van een pruimentaartje of een wafel. In totaal hebben bijna zestig organisaties zich gepresenteerd op de markt.

De Vrijetijdsmarkt Overbetuwe wordt door een kleine groep vrijwilligers georganiseerd in samenwerking met Centrum Management Elst, de Gemeente Overbetuwe en de Paardenmarktcommissie.

reageer als eerste
Meer berichten