Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zelf de baas blijven over je geld

ELST - ”Als ik er niet meer ben, zijn mijn sieraden en spaargeld voor jou”, zei tante. Maar toen ze was overleden bleek haar spaarrekening geplunderd en de sieraden waren verdwenen. En het nichtje dat veel voor haar had gedaan, stond met lege handen.

"Iedereen kent wel zo’n verhaal. Hoe voorkom je nu als senior dat, als bij het ouder worden je gezondheid achteruit gaat, je niet kwetsbaar wordt voor oplichting en financiële uitbuiting? Wat kan je nu al regelen? Om u hierover te informeren organiseert Forte Welzijn op woensdagmorgen 27 september een gratis voorlichtingsbijeenkomst voor senioren in Overbetuwe. In gebouw De Wieken, Pr. Irenestraat 49 in Elst, van 10-12 uur.

In deze bijeenkomst krijgt u tips van een preventiemedewerker van Stichting Moviera om zo lang mogelijk regie te houden op uw geldzaken. En wat u kunt doen om uw financiën veilig te regelen. Daarnaast geeft notaris Castrop van Notarissen Elst informatie over het levenstestament en dhr. Albers over Erfrechtplan. De bijeenkomst wordt van harte aanbevolen door de KBO en het Sociaal Kernteam van de gemeente Overbetuwe.

Wilt u deze gratis bijeenkomst bijwonen op 27 september? U bent welkom. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met 22 september telefonisch bij Forte Welzijn op 085 0406066, bereikbaar maandag - vrijdag van 9-13 uur."

Reageer als eerste
Meer berichten