Afbeelding

Van Meurs viert vijftigjarig bestaan in 2015

Zakelijk

ELST – Installatiebedrijf Van Meurs, gevestigd aan de Rijksweg Noord in Elst, viert in dit jaar het vijftigjarig bestaan. Een mijlpaal die mede bereikt wordt omdat bij Van Meurs het persoonlijk contact met de klant voorop staat. Geert van Meurs begon in 1965 met Van Meurs in Oosterhout en sinds 1992 is de installatietak in Elst gevestigd onder leiding van Mike van Meurs.

Het grootste deel van de klanten zijn particulieren. "Als een klant belt dan wil ik, zonder om een postcode te vragen, weten om wie het gaat", vertelt Mike van Meurs. Het Elsterse bedrijf houdt zich vooral bezig met dakbedekking, loodgieterswerk, sanitair en cv-installaties. In de vervangingsmarkt van cv-ketels heeft Van Meurs een grote naam. Vooral als het vakkundig en bovenal veilig installeren gaat. "Het risico op gas- en rookgaslekkages, die kunnen ontstaan als een installatie niet vakkundig gebeurt, wordt onderschat", legt hij uit. Over het vooroordeel dat een kleiner bedrijf duurder zou zijn, is hij duidelijk: "Wij kunnen heel goed concurreren tegen de grote bedrijven als Nuon en Essent. Vooral als het om het merk Valliant, wat meerdere keren als beste getest is door de consumentenbond, gaat. Wij zijn niet duurder dan de prijzen voor cv-ketels, die op internet te vinden zijn."

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Neem dan contact op met Van Meurs, Rijksweg Noord 16, Elst. Telefoon 0481 371293; www.v-meurs.nl e-mail: info@mvanmeurs.nl.

Uitgelicht

Digitale krant