Erik en Alaa, succesvol in het dubbelspel bij team 4.
Erik en Alaa, succesvol in het dubbelspel bij team 4. Foto: René Roelofs

Overzicht tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Deze week werd de voorjaarscompetitie afgerond. HTTC 1 werd de vorige week al kampioen en promoveert naar de 1e klasse, een mooie prestatie. 

HTTC 2 sloot de competitie met een 7-3 zege tegen TCB op fraaie wijze af. Bart Barends won met goed spel driemaal. John Duncan begint in de seniorencompetitie steeds beter te spelen en bleef heel knap ongeslagen. Het laatste punt kwam van Yoeri Liethof.
Het derde team speelde met 5-5 gelijk tegen kampioen MOVC. Dennis Wassink scoorde knap tweemaal. Bert Vennik en Hans Wassink noteerde eenmaal een winstpartij. Het dubbelspel ging naar Dennis en Hans.
Ook HTTC 4 moest tegen de koploper aantreden en behaalde een prima 5-5 eindscore. Erik van Welie was geweldig in vorm en won probleemloos zijn drie singles. Alaa Alsaaidi won eenmaal en won samen met Erik ook het dubbelspel.

Het eerste jeugdteam won met 7-3 bij Treffers en werd tweede in hun klasse. Ieder speelde twee singles en er waren twee dubbelspelen. Kuba Werkman en John Duncan bleven knap ongeslagen. Jesse van Schaijk en Tom Duncan wonnen eenmaal en verder wonnen Tom en John een dubbelspel.
HTTC 2 legde beslag op de tweede plaats. In Groesbeek werd GTTC met 6-4 verslagen. Simon Soumar was met twee zeges goed op dreef. Roel Moorrees en Stan Timmer wonnen eenmaal. Verder waren Simon, Roel, Stan en Max succesvol in de beide dubbelspelen. Beide jeugdteams hebben het goed gedaan, een compliment voor de trainer/coach Bart Barends van team 1 en Bas Huitink van team 2.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omstreken zie: www.httc71.nl.

Uitgelicht

Digitale krant