x12-1 kampioen 4e divisie NBB.
x12-1 kampioen 4e divisie NBB. Foto: eigen foto

X12-1 team van BV Unlimited kampioen

Algemeen

OVERBETUWE - Het X12-1 basketbal team van BV Unlimited heeft het hele seizoen laten zien hoe je als team dit mooie spelletje speelt. Goed samenspel, elkaar ballen gunnen en sterk verdedigen, waren enkele krachten van dit team. 

Na een heel goed seizoen, waarin er één keer verloren werd van de directe concurrent en een keer gelijk gespeeld werd tegen de nummer drie, had het team zich zaterdag 13 april al neergelegd bij een mooie tweede plek, Tegen de verwachting in verloor de directe concurrent hun laatste wedstrijd, waardoor x12-1 zich toch kampioen mocht noemen van de 4e divisie!

Dus mochten de captains afgelopen donderdag alsnog het netje afknippen en was er taart, medailles en natuurlijk de beker. Als kers op de taart mocht het team zondag 21 april met alle andere jeugdige Gelderse basketbalkampioenen naar een wedstrijd van Yoast United in De Kooi in Bemmel. 

Lees je dit en denk je; ‘Daar wil ik volgend seizoen bij zijn?’, meld je dan aan voor een proeftraining op www.bvunlimited.nl en volg ons op Facebook en via Instagram. Voor komend seizoen zijn we ook op nog op zoek naar trainers en coaches. Lijkt je dat wat, stuur dan een mail naar tc@bvunlimited.nl voor een vrijblijvend gesprek.

Uitgelicht

Digitale krant