Afbeelding
Foto: Eigen foto

Shantykoor Alle Hens houdt Oranjeconcert

Algemeen

DRIEL - Al meer dan tien jaar geeft het shantykoor Alle Hens op de avond voor Koningsdag vrijdag 26 april haar traditionele Oranjeconcert in zalencentrum De Oldenburg in Driel. Ook dit jaar komt het, inmiddels 50 leden tellende shantykoor, onder de bezielende leiding van de professionele dirigent Yolanda Brouwer met een spetterend, deels nieuw programma. 

Naast Hollandse, Engelse, Ierse en Duitse shanty’s staan ook mooie internationale zeemansliederen op het programma. Uiteraard staat in alle uitgevoerde liederen de zeevaart centraal en laat  Alle Hens op enthousiaste wijze horen hoe het zeemansleven vroeger werd beleefd. 

Mocht men het shantykoor nog niet kennen, dan is dit een unieke gelegenheid om het inmiddels, regionaal bekende koor in een Oranje sfeer te ervaren. Enthousiaste mannen, die voor of direct na hun pensioen een woensdagavond zingend willen ontspannen, kunnen op deze wijze eventueel kennis maken met een ‘bijbaan’ als zingende zeeschuimer. 

Het programma begint om 19.30 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open.De entree bedraagt inclusief een pauzedrankje tien euro. Kaarten zijn te bestellen via de mail info@shantykoorallehens.nl, via de leden of (tijdig) aan de zaal.
Ankerleden hebben vrij toegang, maar dienen vooraf wel te reserveren. Het concert is mede mogelijk gemaakt met de steun van OverbetuweDoet,  Naast het worden van Ankerlid (gratis toegang tot alle concerten) kan men met de nieuwe Overbetuwecheque het shantykoor Alle Hens natuurlijk altijd ondersteunen.

Uitgelicht

Digitale krant