Staat jouw (unieke) voertuig straks op Bemmel on Wheels?

Algemeen

BEMMEL – Op zondag 23 juni zal het centrum van Bemmel voor de derde keer vol staan met veel, heel veel authentieke en unieke voertuigen. Met klassiekers, young- en oldtimers en auto’s, die je niet elke dag ziet. 

Ook de motor- en brommerliefhebber zal zijn ogen uitkijken als het gaat om tweewielers van merken als Zündapp, Puch, Berini, BMW en Honda. ’s Morgens is er een toertocht door de omgeving, ’s middags laten de deelnemers hun pronkstuk zien op diverse pleinen en plekken in het centrum van Bemmel. 

Zelf deelnemen kan!

Ben je in het bezit van een klassieke auto, tuned car, supercar, circuitauto? Of van een klassieke tweewieler? Neem dan ook deel aan ‘Bemmels on Wheels. Laat je pronkstuk of parel zien aan het publiek, dat zich zeer zeker in groten getale komt vergapen aan deze vervoersmiddelen uit nostalgische tijden. 

Inschrijving

De inschrijving staat voor iedereen open, die ’s morgens met de toertocht wilt deelnemen en ’s middags het publiek in Bemmel zijn trots wilt tentoonstellen. Inschrijven kan via de site. www.bemmelonwheels.nl

Uitgelicht

Digitale krant