Bowlen voor jonge mantelzorgers

Algemeen

OVERBETUWE - “Woon je in de gemeente Overbetuwe en ben je jonge mantelzorger? Ga dan met Forte Welzijn mee bowlen! Een strike of bal in de goot. Het maakt niet uit als het maar gezellig is. En dat wordt het als jij mee gaat! Dus wacht niet en geef je vandaag nog op om mee te gaan naar Bowlmore aan de Schelmseweg 52 in Arnhem! Deze activiteit is gratis en natuurlijk is er wat lekkers en iets te drinken bij.” 

“Ben je tussen de 13 en 23 jaar Dan kun je donderdag 8 juni van 18:00 – 21:00 uur mee bowlen. Ben je tussen de 6 en 12 jaar Dan kun je donderdag 15 juni van 16:00 – 18:00 uur mee bowlen. Wil je mee? Geef je dan op via Saskia Henze: mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl of 06-46 37 50 70.

Zorg je voor of maak je je zorgen over iemand uit jouw gezin of familie Of heb je een broertje of zusje waar je ouders meer zorgen over hebben. Bijvoorbeeld omdat je broertje/zusje een beperking of een chronische ziekte heeft. Dan ben je jonge mantelzorger. 

Kun je deze dagen niet komen, maar heb je wel vragen of wil je een keer praten? Neem gerust contact op met Saskia of een van de jongerenwerkers van Forte. Volg de jongerenwerkers via Insta jongerenwerk_overbetuwe.”

Uitgelicht

Digitale krant