De nieuwe lichting vrijwilligers.
De nieuwe lichting vrijwilligers. Foto: Gerard Bressers

Nieuws speelweek Fun4kids Heteren

Algemeen

HETEREN - De collecte voor de Fun4kids speelweek is van 30 mei tot en met 3 juni. De collectanten komen aan de deur voor een bijdrage voor de speelweek van 21 tot en met 25 augustus.

Zaterdag 3 juni vanaf 8.00 uur is bij de Jumbo Heteren de voorverkoop in combinatie met de bekende appelflappenverkoop in samenwerking met de Jumbo in Heteren. Het is alweer voor de veertiende keer dat deze week wordt georganiseerd. “Door algehele prijsstijgingen hebben wij de prijzen licht moeten verhogen. Om u een indruk te geven van de kosten, deze zijn voor de hele speelweek 14.000 euro, oftewel omgerekend 70 euro per kind. Kaarten voor de minima gaan via de scholen, vraag bij uw school hoe dat in zijn werk gaat.

Bij de stand van de Fun4Kids kunt u een weekkaart kopen. Voor de hele week is het 20,00 voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en voor de kleuters van 4 tot en met 6 jaar (alleen ’s ochtends) 15,00 euro. U kunt de inschrijfformulieren ook thuis downloaden via www.fun4kidsweek.nl, uitprinten en invullen. Op een later tijdstip hebben we nog navoorverkoop voor wie 3 juni niet kan komen, data volgen nog via website en Social Media.”

“Vrijwilligers kunnen zich op dezelfde website digitaal aanmelden; we hebben er nog een groot aantal nodig. Wilt u net als wij wat tijd vrij maken om te komen helpen en meer dan 200 kinderen een leuke week bezorgen, geef je dan op. Het kan vanaf een halve dag tot de hele week. Voor degenen die een hele dag komen is er een bescheiden lunch. De kinderen van Heteren hebben u nodig. We zijn allemaal blij dat er iets voor de jeugd gedaan wordt, help dan ook om het te realiseren en in stand te houden.”

Uitgelicht

Digitale krant