(foto: E4K®)
(foto: E4K®) Foto: E4K®

E4K Elektronica Workshops in de Bibliotheek Elst (Gld)

Algemeen

ELST - Speciaal voor jongeren vanaf 10 jaar in de regio, is er in de Bibliotheek Elst (Gld) een interessant en leerzaam keuzeprogramma opgezet.

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over elektronica? Of lijkt het je gaaf om te leren programmeren met elektronica? Kom dan naar onze workshops. 

Jullie zijn van harte welkom. Tijdens deze workshops kun je kiezen uit verschillende elektronica projecten. Het projectje mag je uiteraard na afloop mee naar huis nemen. Dit alles wordt compleet verzorgd door E4K incl. praktijkdocent. 

We starten bij minimaal vijf aanmeldingen en kunnen maximaal 10 kinderen per workshop ontvangen. Wel is belangrijk dat je je iedere keer opnieuw aanmeld voor een workshop. Aanmelden kan altijd tot en met donderdag. Mocht er namelijk een workshop niet doorgaan in verband met te weinig of te veel aanmeldingen, kunnen wij via de mail tijdig een bericht doen.

Aanmelden kan via het mailadres info.e4k@elektronica4kids.nl of bezoek onze website www.elektronica4kids.nl voor meer info.

De kosten per persoon zijn zes euro. Betaling vindt plaats bij binnenkomst middels QR-code. De workshops zijn elke 1e en 3e vrijdag van 15.45 uur tot 17.00 uur. Locatie is Bibliotheek Elst (Gld), Europaplein 1.

Uitgelicht

Digitale krant