Gedichtenlaantje op bezoek bij de KBO Elst Overbetuwe

Algemeen

ELST - Op woensdag 5 oktober komt Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje een lezing en presentatie houden over haar werk. Yvonne is een zeer veelzijdige persoon op het gebied van gedichten, muziek, als schrijfster en ook haar schilderwerk mag gezien worden. Op 5 oktober zal zij uitvoerig haar werkzaamheden komen toelichten en de bezoekers hun positief bewustzijn laten ervaren.

Naast de presentatie is er ook gelegenheid om haar producten te zien en te bewonderen. Yvonne zal een uitgebreide toelichting geven over haar werken en natuurlijk de vragen beantwoorden die aan haar worden gesteld. Na haar website bezocht te hebben info@gedichtenlaantje.com wordt het een bijzondere informatieve middag die zeker de moeite waard is om te komen kijken en luisteren.

De KBO Elst Overbetuwe is aangesloten bij de KBO Gelderland en de Landelijke Unie KBO. De KBO is een belangen organisatie voor senioren.

De uitvoering van deze bijeenkomst heeft plaats op woensdag 5 oktober in Party- en Zalencentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 (hoek Grote Molenstraat) in Elst. De toegang is gratis en begonnen wordt om 14.00 uur. De zaal is open om 13.30 uur. Alle belangstellenden vanaf 60 jaar uit de gemeente Overbetuwe zijn welkom.

Voor meer informatie, ga dan naar secretaris Ger Daam, telefonisch via 0481 373844 of mail: gdaam@hetnet.nl.

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief