Olaf Fase bekende percussionist.
Olaf Fase bekende percussionist. Foto: Olaf Fase

Concordia Driel Doet; Hé toeter jij mee?

Algemeen

DRIEL - Op zondag 2 oktober organiseert muziekvereniging Concordia Driel een leuke, interactieve, muzikale middag voor jong en oud! We willen iedereen uit Driel en omgeving de kans geven kennis te maken met het musiceren. 

Deze middag vinden er twee workshop plaats. Eén workshop staat onder leiding van Olaf Fase, een landelijk bekende gedreven percussionist die onder andere heeft meegewerkt aan The Passion, Slagerij van Kampen, Waylon en Holland zingt Hazes (zie foto).  ”Wilt u liever meer weten over de koperen blaasinstrumenten? Dat kan bij de workshop van Connie & Friends, zij nemen u mee in de koperwereld. Connie Wegbrans is freelance hoornist en koperdocent. Tevens kunt u meer te weten komen over de geschiedenis van onze 103-jarige muziekvereniging in de expositie.”

Aan het einde van de workshops zal Concordia een jamsessie houden met iedereen die mee wilt spelen. Tevens worden de winnaars bekend gemaakt van de instrumenten- knutselwedstrijd én de kassabon actie van de AH in Driel. Kortom, er is voor eenieder veel te beleven. “Houdt u niet van muziek maken? Ook dan bent u van harte welkom om te luisteren en wie weet toetert u binnenkort wel mee!”

De middag start om 12.00 uur en loopt door tot 17.00 uur in zalencentrum De Oldenburg in Driel. De entree is geheel gratis! Onze Concordia Doet dag is mede mogelijk gemaakt door de donatie van de ‘Overbetuwe Doet’-cheques.

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief