Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Van links naar rechts: Maud, Ilse en Vera.&nbsp;</p>

Van links naar rechts: Maud, Ilse en Vera. 

(Foto: Forte Welzijn)

Teenage Party Elst

ELST - Zit je in klas 1 tot en met 3 van het voortgezet onderwijs? Kom dan op zaterdag 24 september naar de Teenage Party in Theater de Kik in Elst. De party is van 19.30 – 23.00 uur. Een kaartje kost vijf euro en hier krijg je ook nog eens twee drankjes voor. Kaartjes kun je kopen bij www.theaterdekik.nl.

Maud uit Elst merkte dat er voor jongeren van 12-15 jaar weinig te doen is in Overbetuwe en nam initiatief om samen met het jongerenwerk van Forte Welzijn hier iets aan te doen. Samen met Vera en Ilse bedachten zij een Teenage Party. Het doel voor hun is om in een leuke sfeer leeftijdsgenootjes te ontmoeten na de coronaperiode. Op dit moment zijn ze vol aan de slag om de party bekend te maken bij de verschillende scholen en verenigingen.

“Mooi om te zien hoe deze meiden het heft in eigen hand nemen en zelf iets organiseren voor hun leeftijdsgenoten”, aldus jongerenwerker Ivor Straetemans. “Het begon met te durven vragen aan gemeente Overbetuwe met als resultaat een mooi feest. Ze mogen trots zijn op zichzelf.”

Er kunnen maximaal honderd jongeren aanwezig zijn. Er zijn plannen om dit feest regelmatig terug te laten keren.
Meer informatie over Forte staat op www.fortewelzijn.nl.

Meer berichten