Logo gemeentenieuwsonline.nl

Uit eten met Westerlicht

ZETTEN/HEMMEN - Westerlicht organiseert al sinds 1931 jaarlijks een reisje voor ouderen in Zetten en Hemmen. In de afgelopen twee jaar is kon dit door de uitbraak van het coronavirus geen doorgang vinden. Ook dit jaar is het reisje in juni niet doorgegaan, maar hopelijk zal dit volgend jaar weer mogelijk zijn.

Westerlicht wil met dit reisje een positieve bijdrage leveren aan de sociale contacten van ouderen uit Zetten en Hemmen. Juist door de coronacrisis komen deze sociale contacten onder druk te staan. Daarom wil Westerlicht dit jaar op een andere wijze haar doel bereiken in de vorm van een diner op 28 september om 18.00 uur in restaurant ‘t Veerhuis ,Veerweg 1 in Opheusden.
De kosten komen voor rekening van Westerlicht en extra consumpties zijn voor eigen rekening,. Met name ouderen uit Zetten en Hemmen die nog niet eerder hebben deelgenomen aan activiteiten van Westerlicht, worden uitgenodigd zich voor dit diner aan te melden.

Belangstellenden kunnen zich tot 31 augustus telefonisch aanmelden bij Dik Franken (06 30409394) of Bas Ruinard 06 51195517). Kunt u niet met eigen vervoer naar ‘t Veerhuis komen, dan kunt u voor tien euro gebruik maken van de bus die om 17.00 uur vertrekt vanaf De Loohof in Zetten en om 17.30 uur vanaf het Julianaplein in Zetten.

Meer berichten