Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De clubkampioenen. Van links naar rechts: Brechje Thannhauser Groep 5Anouk van der Heijden Groep 4, Jolie van de Pol Groep 6, Eveline van Wichen Groep 3, Lynn van Driel Groep 2, Ceana Leiwakabessy Groep 1.&nbsp;</p>

De clubkampioenen. Van links naar rechts: Brechje Thannhauser Groep 5Anouk van der Heijden Groep 4, Jolie van de Pol Groep 6, Eveline van Wichen Groep 3, Lynn van Driel Groep 2, Ceana Leiwakabessy Groep 1. 

(Foto: Ruby Stoffels)

Clubkampioenen Elster Ponyclub

ELST - De laatste wedstrijd is verreden en  de clubkampioenen  van de Elster Ponyclub zijn na één jaar strijden bekend geworden. 

Op zondag 12 juni is het seizoen 2021-2022 met een feestelijk tintje afgesloten. “In 2020 bestond de EPC  al 60 jaar, maar door de corona-maatregelen hebben wij dit niet kunnen vieren. Nu eindelijk er meer vrijheden kwamen konden wij met een leuk feestje alsnog een kleine party houden.”

Iedere aanwezige kon genieten van lekkere hapjes en ook voor iedere aanwezige werden heerlijke hamburgers gebakken. Het speelveld bij de manage was omgetoverd in een leuk terras met leuke zitjes. Mede door de mooie weersomstandigheden werd hier dankbaar gebruik van gemaakt.

“Ook mochten wij genieten van DJ Bert die deze middag een leuk achtergrond muziekje liet horen. Eind dit jaar starten wij weer op met weer een actief wedstrijdprogramma voor de clubkamioenschappen 2022-2023.

Meer berichten