Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Samen Paas-lunch maken: Soep en gevulde broodjes.</p>

Samen Paas-lunch maken: Soep en gevulde broodjes.

(Foto: Soeptafel-deelnemer)

De Soeptafel in Elst

ELST - De Soeptafel, een initiatief in Elst voor en met ouderen, heeft gelukkig al weer een tijdje de deuren geopend en er is meer belangstelling dan ooit! Inmiddels is er een wachtlijst voor deelnemers én voor vrijwilligers. Wél zijn we nog steeds op zoek naar coördinatoren.

“We zijn ontzettend verheugd dat we ook in de tweede helft van 2022 weer mooie soep-ochtenden kunnen organiseren. Dit vooral dankzij de actie Overbetuwe Doet. Graag bedanken we dan ook op deze wijze alle mensen die hun waardecheque en hun messen-zegels aan De Soeptafel hebben gedoneerd.”

We hebben ook genoeg geld bijeen om nieuwe schorten aan te schaffen. Zodra we met z’n allen gebruik gaan maken van de nieuwe schorten publiceren we er een mooie foto van.”

De data waarop De Soeptafel in de tweede helft van 2022 wordt gehouden zijn: Vrijdag 15 juli, vrijdag 19 augustus, vrijdag 30 september, vrijdag 4 november en vrijdag 2 december in De Ruimte. Aanvang tussen 09.45-10.00 uur.
“Wilt u in de toekomst ook graag een keer deelnemen? Meldt u zich dan aan bij Maaike van Beek, 06 44986453 of via mail mvanbeek1966@gmail.com.”

Meer berichten