Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Antiek, curiosa en tweedehandse spullen.</p>

Antiek, curiosa en tweedehandse spullen.

(Foto: Ruud Maatman)

Luikse Markt in Elst

ELST - Op zondag 26 juni staat, na twee coronajaren, het centrum van Elst eindelijk weer bomvol met verkopers die u antiek, curiosa en tweedehands artikelen aanbieden. Van 10.00 tot 17.00 uur kan men struinen langs de (inmiddels allemaal verhuurde) 250 kraampjes die uitgestald staan vanaf het begin van de Dorpsstraat tot aan de Valburgseweg.

Sinds jaar en dag organiseert carnavalsvereniging Zet ‘m Op tweemaal per jaar de Luikse Markt in het centrum van Elst. In de beginjaren was het met name een antiekmarkt maar de Luikse Markt maakte de laatste jaren een enorme groeispurt. De Markt heeft inmiddels landelijk een grote bekendheid en goede naam en kan iedere markt weer rekenen op meer dan 25.000 bezoekers. De Luikse Markt in Elst biedt voor ieder wat wils!

Naast de Luikse Markt zelf is er ook voldoende vertier rondom de markt. Tussen ’t Wapen van Elst en De Vereniging zal ‘The Whateverband’ op het podium voor de nodige gezelligheid zorgen. Zo kunt u gezellig uitrusten op één van de terrassen tussen de handel en wandel op de Luikse Markt.

Kom aanstaande zondag 26 juni tussen 10.00 en 17.00 uur naar de Luikse Markt van Zet ‘m Op in Elst, proef de sfeer en doe uw voordeel! De toegang is uiteraard gratis!

Meer berichten