Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Wandelende mensen.&nbsp;</p>

Wandelende mensen. 

(Foto: A. den Held)

Een natuurwandeling voor mensen van wie een geliefde is overleden

OVERBETUWE - Hoe gaat het met je....? Een lastige vraag om te beantwoorden. Het gemis is altijd aanwezig in je leven.. Misschien wil je wel eens met iemand praten die hetzelfde is overkomen?

“Vier keer per jaar organiseren we een wandeling. Ieder seizoen op dezelfde locatie omdat verandering in de natuur laat zien dat het leven doorgaat. Dat na het donker van herfst en winter altijd weer de lente komt.
Iedereen uit de regio die zijn of haar geliefde heeft verloren door overlijden (recent of lang geleden) of al afscheid heeft moeten nemen van een partner door bijvoorbeeld dementie, is welkom.

Onze ervaring is dat het wandelingen zijn met een lach en een traan, een wandeling waaruit zelfs mooie vriendschappen ontstaan. We lopen zo’n 5 kilometer in een relaxt tempo.
De wandeling eindigt altijd met koffie, thee en (appel)taart in de huiskamer van Aster Uitvaartzorg.

De wandelingen worden georganiseerd door Mieke Sanders, uitvaartverzorger bij Aster Uitvaartzorg. Ook Irma van Reem en Ronald Kersten, rouwtherapeut en wandelcoach zijn bij de wandelingen aanwezig.

Het verzamelen is zondag 3 juli om 9.30 uur op de parkeerplaats van Aster Uitvaartcentrum, Kokkeland 17 in Elst en van daaruit gaan we naar de wandellocatie. Ook als je geen vervoer hebt ben je van harte welkom. Meer informatie en aanmelden voor de wandeling kan bij Mieke Sanders, 06 13345046 of via seizoenswandeling.elst@gmail.com. Kosten voor deelname bedragen inclusief kopje koffie of thee en taart drie euro. Weet dat je van harte welkom bent, je wandelt niet alleen!”

Meer berichten