Logo gemeentenieuwsonline.nl

Muziek en dans bij seizoenafsluiting van Alzheimer Café Overbetuwe

ELST - Het seizoen van het Alzheimer Café Overbetuwe loopt alweer bijna op zijn einde... Wat hebben we mooie avonden met elkaar gehad! Als vrijwilligers kijken we met een voldaan gevoel terug - hopelijk u ook!

De traditionele afsluiting is een dansavond met uiteraard gezelligheid en een hapje en een (alcoholvrij) drankje. Lekker de voetjes van de vloer (of swingen vanuit de stoel) en genieten van een goede dj en fijne muziek uit de jaren ‘60 en ‘70!

Verzoeknummers zijn altijd welkom en introducé(e)s ook. We hebben het Café deze keer een week verschoven, omdat er in de tweede week van juni al veel activiteiten voor ouderen op de planning staan in Elst en omstreken.

Zien we u op dinsdag 21 juni? Meldt u zich dan svp aan door een mailtje te sturen naar: alzheimercafe.overbetuwe@alzheimervrijwilligers.nl. Of telefonisch bij de coördinator, Christa Vogel (06 40863583).

Mocht u zich al aangemeld hebben, dan staat u al op de lijst! De tijden zijn zoals altijd: inloop vanaf 19.00 uur, start programma (muziek) om 19.30 uur en we nemen afscheid om 21.00 uur. Locatie: basisschool Stap voor Stap, Kruisakkers 3 in Elst.

Meer berichten