Logo gemeentenieuwsonline.nl

Elster Gezinsavondvierdaagse gaat na twee jaar uitstel weer door!

ELST - Na twee jaar uitstel door het coronavirus vindt van 14 tot en met 17 juni de 43e editie van de Elster Gezinsavondvierdaagse plaats.

Iedereen kijkt er weer naar uit. Eindelijk kan en magen er weer gewandeld worden. Voor de Elster basisschooljeugd, hun ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en alle wandelliefhebbers organiseert de stichting Elster Gezinsavondvierdaagse van dinsdag 14 tot en met 17 juni de 43e editie.

Wandelen kan op de afstanden 2,5, 5 en 10 kilometer. De voorverkoop start op maandag 30 mei. Kaarten kopen kan bij alle Elster basisscholen en bij Primera in Elst.

Ook deze editie is er voor de meelopende ouder/begeleider de mogelijkheid om de zogeheten meeloopkaart te kopen. Met deze kaart, ontvang je iedere avond eveneens een consumptie, maar geen medaille. Deze meeloopkaart mag doorgegeven worden aan een andere ouder/begeleider.
Basisscholen ontvangen voor ieder verkochte meeloopkaart een financiële bijdrage van de stichting. Hoe meer meeloopkaarten de basisschool verkoopt, hoe groter het financiële extraatje.

Kaarten kosten in de voorverkoop 3,50 euro per stuk, een meeloopkaart kost twee euro. Op de dag zelf zijn de kaarten vijftig cent duurder.

Als vanouds zal Kindcentrum Sunte Werfert aan de Kostverloren 14 in Elst voor alle afstanden dienst doen als vertrek- en aankomstplaats. Ook dit jaar zullen vrijdag, tijdens de intocht, op verschillende plaatsen in het dorp en op de Sunte Werfert verschillende dweilbands zorgen voor een feestelijke en gezellige sfeer.
Meer informatie is terug te vinden op de website www.elstergezinsavondvierdaagse.nl.

Meer berichten