Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Activiteiten zijn weer opgepakt.</p>

Activiteiten zijn weer opgepakt.

(Foto: Vesna van Breenen)

Zonnebloem Heteren weer volop aan de slag

HETEREN - Na alle coronaperikelen is de Zonnebloem Heteren weer volop aan de slag. “We proberen het leven van mensen met een lichamelijke beperking toch wat aangenamer te maken door uitstapjes te organiseren of wat persoonlijke aandacht te geven.”

“Inmiddels alweer twee activiteiten achter de rug en er staan er nog vier gepland voor dit jaar.
Fijn is het ook te constateren dat mensen de Zonnebloem weten te vinden. We hebben de afgelopen tijd heel wat nieuwe aanmeldingen gekregen.
Activiteiten kosten geld, maar gelukkig krijgen we via de Zonnebloem loterij altijd flink wat geld binnen. We hopen ook dit jaar weer veel loten aan u te verkopen. We maken het u makkelijk. Via het e-mailadres https://www.zonnebloem.nl/loten/p/bert-slootweg kunt u loten bestellen. Ook komen we bij u langs de deur, niet overal in Heteren door een tekort aan vrijwilligers, maar mocht u ons gemist hebben, dan kunt u op 20 augustus nog loten kopen in de Jumbo.”

“Genoeg plannen dus en een groeiend aantal gasten die we het naar de zin willen maken. Daar wringt de schoen een beetje. We hebben op dit moment te weinig vrijwilligers om het allemaal waar te maken. Vrijwilligerswerk is niet erg in trek; het levert over het algemeen maar weinig waardering op.
Wij denken dat dat voor de Zonnebloem anders ligt. Wat is er mooier dan na een geslaagd uitje al die blije en tevreden gezichten te zien. Dankbaarder werk is er niet. Daarom misschien toch iets voor jou, vrijwilliger bij de Zonnebloem?
Er is een omvangrijk takenpakket, maar iedereen is vrij om te kiezen wat het meest bij je past. Voor inlichtingen kan je bellen met Marie-Pauline Jans (06 1343946).”

Meer berichten