Logo gemeentenieuwsonline.nl

Het Wapen van Valburg Open Tennistoernooi

VALBURG Al jarenlang staat het Open Tennistoernooi van TC Valburg bekend als een van de gezelligste in de Betuwe en editie 2022 wordt opnieuw gesponsord door ons al even goed bekend staande dorpsrestaurant Het Wapen van Valburg. 

Het Seniorentoernooi op de vrijdag is vanwege het grote succes een vast onderdeel geworden. Het Wapen van Valburg Open Tennistoernooi (inschrijven voor 20 juni); 60+ dag toernooi op vrijdag 8 juli (hiervoor inschrijven via toernooi.nl).

Het Open Tennistoernooi in Valburg mag zich steeds verheugen in een grote belangstelling van de tenniss(t)ers in de regio. Er wordt gespeeld in de categorieën 4 - 9, dames- en herendubbels en natuurlijk de gezellige mix! Er wordt een poulesysteem gehanteerd zodat iedere deelnemer verzekerd is van een paar leuke partijen.

Bijzondere aandacht verdient de sponsoring door Het Wapen van Valburg als lokale middenstander: in een klein dorp als Valburg speelt de onderlinge steun een belangrijke rol in de samenleving.

Een leuk en belangrijk aspect bij open toernooien als deze vormen de sociale contacten. Veel deelnemers komen elkaar vaker gedurende het seizoen in de competities en toernooien in de regio tegen, vandaar dat de feestavond op vrijdag altijd een gezellig hoogtepunt is waar ook veel nieuwe contacten worden gelegd en sportieve afspraken worden gemaakt.

Seniorentoernooi

Wegens de enthousiaste deelname was het ééndaags Senioren Tennistoernooi op de vrijdag een groot succes, zodat dit vast onderdeel van het programma is geworden. Op vrijdag 8 juli strijden 60-plussers in een poulesysteem van mix- en dubbelwedstrijden met speelrondes van 45 minuten om de eer. Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch.

Kom kijken op finaledag

De hele week is er leuk tennis te zien maar op de finaledag op zondag 10 juli zijn de toppers uit de regio bij elkaar in actie te zien: mooie en spannende wedstrijden, vreugde en drama wisselen elkaar af. Absoluut een aanrader voor het publiek!

Meer berichten