Logo gemeentenieuwsonline.nl

Inbrengmarkt Valburg’22

VALBURG - Gezelligheid, mooie spulletjes, lekkere hapjes en sapjes, 2e-hands boeken, kaas, fruit, concertjes, veiling bij opbod en voor kinderen een kleedjesmarkt en diverse spellen.

“Wat zijn we als marktcommissie blij dat het kan: de inbrengmarkt waarvan de opbrengst bestemd zal worden voor hulp aan vluchtelingen in Oekraïne zelf, via stichting Friedenstimme.

Alles rondom en in de Hervormde kerk aan het Kerkplein in Valburg. Wij nodigen iedereen van harte uit om deze geheel nieuwe markt te bezoeken. Er zijn genoeg redenen om langs te komen. En natuurlijk staat gezelligheid en een goede ontmoeting centraal.”

“Kom gerust cake, appeltaart of heerlijke boterkoek afhalen. Geniet in de kerk van diverse korte concerten.
Neem gezellig even plaats in of bij het Verenigingsgebouw waar gezellige zitjes zijn en er van alles te verkrijgen is in ons pop-up restaurantje.”

Om 12.30 uur houden we een veiling bij opbod met de mooiste spullen die beschikbaar gesteld zijn door verscheidene ondernemers. Ook de plaatselijke detailhandel liet zich niet onbetuigd!
Allemaal voor het goede doel. En nu is het aan u om langs de tientallen kraampjes te lopen en te genieten van het leukste uitje in de regio op 28 mei van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten