Logo gemeentenieuwsonline.nl

Energie-Bespaar-Actie: radiatorfolie voor huurders

VALBURG - Warmer in huis en besparen op energie? Woonstichting Valburg helpt. Vanaf 21 december geeft Woonstichting Valburg radiatorfolie weg aan 100 huurders (lees huishoudens) van de woonstichting. Geheel gratis en eenvoudig aan te brengen. 

En lukt het niet om dat zelf te doen? Dan staan er huurders die zich daarvoor op kunnen geven, klaar om te helpen. Aanmelden voor deze actie kan per 21 december via de website van Woonstichting Valburg www.wstvalburg.nl  

Energie-bespaar-actie 
De energie-bespaar-actie is een idee van ’t Klokhuis, de huurdersorganisatie van Woonstichting Valburg. Met de actie willen ’t Klokhuis en Woonstichting Valburg de huurders tegemoet komen in de stijgende energieprijzen. De actie kan huurders ook op ideeën brengen om zelf nog meer energiebesparende maatregelen te nemen. Maatregelen die misschien eerst wat kosten, maar daarna meer besparing opleveren. Bovendien levert energiebesparing een bijdrage aan minder uitstoot van C02. Kortom, voor alles en iedereen een win-winsituatie.

Energiezuiniger maken van woningen 
Duurzaamheid en het energiezuiniger maken van woningen is voor Woonstichting Valburg heel belangrijk. De afgelopen jaren heeft de woonstichting veel energiebesparende werkzaamheden uitgevoerd en volop geïnvesteerd in het isoleren van woningen. Ook de komende jaren blijft Woonstichting Valburg dit doen om huren betaalbaar te houden en bij te dragen aan minder CO2 uitstoot. Meer informatie over energiebesparings-activiteiten en projecten van de woonstichting is te vinden op www.wstvalburg.nl.

Meer berichten