Logo gemeentenieuwsonline.nl

Gezamenlijke Kerken zamelen DE-punten in voor koffie aan de voedselbank

ELST - Koffie is een ‘luxe’ product voor mensen, die aangewezen zijn op de voedselbank en dat zijn er ook in Overbetuwe velen. De Lionsclub zet daarom samen met de Voedselbank ook dit jaar weer een actie op touw om in ieder voedselpakket een pak koffie te kunnen stoppen. Douwe Egberts steunt deze actie.

“Hoe doen we dat? We zamelen DE-waardepunten in die ingewisseld kunnen worden voor pakken koffie. Alle soorten punten van DE-koffie en Pickwick-thee zijn welkom. Douwe Egberts verhoogt het aantal gespaarde punten nog eens met 15%.
Spaart u mee? Kijk goed in de lades en spaarpotjes waar al die waardepunten zijn gebleven en geef ze een goede bestemming. Met 500 punten geeft u iemand al een pak koffie.”

“De hele maand december staat er achter in de Elster kerken een blik waar u uw punten in kunt doen, liefst geteld en gebundeld per 500 punten. U kunt uw punten ook in een envelop doen en inleveren in de brievenbus bij de Molukse kerk, De Keijserstraat 15 in Elst, de Katholieke Parochie Maria Magdalena, Pr. Irenestraat 58 in Elst en bij de Ruimte (gebouw van de Protestante Gemeente Elst), St. Maartenstraat 32b in Elst.

In januari gaan we tellen en wordt alles ingeleverd, zodat in februari in ieder voedselpakket een pak koffie meegegeven kan worden! Hoe vaak? Zo vaak mogelijk!”

Meer berichten