Logo gemeentenieuwsonline.nl

Proeflessen volwassenengym in Zetten

ZETTEN - Gymnastiekvereniging Excelsior Zetten heeft naast de jeugdgroepen ook meerdere volwassenengroepen, zowel in Zetten als in Herveld. In coronatijd hebben de leden buiten door kunnen sporten op de voetbalvelden van SV Excelsior en EMM.

Nu de herfst zijn intrede doet sporten de groepen uit Zetten vanaf 1 oktober weer binnen in de Wanmolen. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Wil je meer bewegen op een plezierige manier en met professionele begeleiding?

Bij GV Excelsior beweeg je in groepsverband en wordt er rekening gehouden met je individuele mogelijkheden. We werken veelal op muziek aan kracht, lenigheid en conditie en gebruiken diverse materialen (dynabands, gewichtjes, ballen et cetera). Voorop staat dat het leuk is om te doen en je gestimuleerd en gemotiveerd wordt om door te gaan.

Dat doen we in Zetten op maandag- en donderdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur (bodyfit 45+ dames) en op donderdagochtend 10.15 tot 11.15 uur (gym 55+ m/v)

“Interesse om mee te doen? De eerste twee lessen zijn gratis proeflessen. Meld je aan bij ledenadministratie@gvexcelsior.nl of bel voor meer info 0488 454729.”

Meer berichten